تاثیر رطوبت و عایقکاری رطوبتی بر طول عمر ساختمان

یکی از بزرگترین مشکلات رایج در فرآیند ساخت و ساز ساختمان و سازه‌ها، نفوذ رطوبت با گذشت زمان است. این مساله می تواند باعث فرسودگی و حتی تخریب قسمت های مختلف بنا شده و به آن آسیب برساند. از این رو عایق بندی یکی از مهمترین مراحل در فرآیند ساخت و ساز می‌باشد. یافتن راه حلی برای مقاوم سازی  در برابر آب و رطوبت، از زمان های گذشته همواره یکی از مشکلات مطرح در حوزه ساخت و ساز بوده است.با پیشرفت تکنولوژی، امکانات گسترده ای برای عایقکاری رطوبتی ساختمان و سازه ها به وجود آمده است. اما امروزه عایق های رطوبتی پلیمری جایگاه ویژه ای را در میان سازندگان انواع بنا ها به خود اختصاص داده اند.

با توجه به اهمیت مساله نفوذ آب، استفاده از عایق های رطوبتی در تمامی مکان‌های در معرض آب الزامی است. پشت بام، سرویس‌های بهداشتی و حمام، حوضچه ها و استخرها و حتی دیوارهای باران گیر و نمای ساختمان و روف گاردن ها از جمله مکان هایی هستند که عایق بندی حتما باید در آن ها انجام شود. نفوذ رطوبت درسازه می تواند باعث بروز مشکلاتی مانند زنگ زدن فلزات، رشد کپک و قارچ ها، یخ زدگی سازه و …. شود.

در صورت استفاده از عایق های رطوبتی، مشکلاتی از قبیل نشت و یا ترکیدگی لوله، خسارات زیادی به ساختمان و یا سازه وارد نخواهد کرد. اما برای آن که مناسب ترین عایق رطوبتی برای استفاده انتخاب شود، لازم است تا با  انواع عایق رطوبتی آشنا شده و ویژگی های هر یک را بدانید.

معرفی محصولات

عایق های رطوبتی تولید شده در شرکت کوتکس عبارتند از :

درادامه بخش نوشته ها، به معرفی کامل محصولات  کوتکس و زمینه های کاربردی و پروژه های انجام شده خواهیم پرداخت.

 

عایق های رطوبتی کوتکس